Collegium > Disclaimer

Disclaimer

Inhoudsrechten 

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden, kunnen gebruikers van de Collegium Consulting & Projects B.V. site geen rechten ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt Collegium Consulting & Projects B.V. geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan. 

Privacy 

Wij respecteren uw privacy zeer en zullen er dan ook op toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze bezoekers zo veilig mogelijk gebeurt.  Zie ook ons privacy-verklaring.

Copyrights 

Op alle teksten en beelden in deze internetsite berust het copyright bij Collegium Consulting & Projects B.V.. Dit houdt in dat er niets aan de complete inhoud van onze site mag worden veranderd en dat er niets zonder toestemming van Collegium Consulting & Projects B.V. uit mag worden gekopieerd.